skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
GARCIA FAURA  A L’ampliació De La Terminal D Del Port De Barcelona.

GARCIA FAURA a l’ampliació de la Terminal D del Port de Barcelona.

 

Completada la primera fase d’ampliació de la Terminal Palacruceros del Moll Adossat de Barcelona. Aquesta tardor entra en funcionament el nou edifici de la terminal, que pertany al Grupo Carnival. Es tracta d’una planta de 1300 metres quadrats ubicada al costat de l’edifici ja existent. Els treballs han suposat també la construcció d’un mòdul d’elevació que connecta amb la passarel·la d’embarcament.

 

GARCIA FAURA ha fabricat i instal·lat per aquesta obra més de 2000 metres quadrats de panell composite, tant en folrats de murs com en marquesines i passarel·les. Una de les principals característiques d’aquest panell són els seus acabats ignífugs i d’alta resistència a la salinitat, donada la proximitat al mar. El sistema de revestiment de façana ventilada, a més, ha obtingut el DIT (Document d’Idoneïtat Tècnica) que garanteix els materials, sistemes i procediments no tradicionals de construcció emprats en edificació i obres públiques. Aquest certificat verifica el disseny de la instal·lació del producte, complint l’estricte procediment d’ancoratge i nivell d’omegues requerit. A banda, GARCIA FAURA també s’ha encarregat de donar forma als 100 metres quadrats de mur cortina i 90 metres quadrats de lluernes que completen la visual de la construcció.

 

Els treballs de millora i ampliació d’aquesta terminal no s’aturen aquí. En els pròxims mesos es continuarà invertint en aquesta plataforma de serveis del Port de Barcelona, una moderna instal·lació amb múltiples serveis adreçats als creueristes i que pretén arribar a prop de 200 escales i 400.000 passatgers anuals.

Back To Top