skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
GARCIA FAURA Intervé En Diversos Projectes Parisencs

GARCIA FAURA intervé en diversos projectes parisencs

GARCIA FAURA està realitzant tota una sèrie d’intervencions a França, la majoria rehabilitacions i a la capital del país veí. La més ambiciosa és el complex Archipel, a la ciutat de Nanterre, als afores de París. Es tracta de la construcció de cinc edificis destinats a oficines. L’empresa hi realitza façanes de fusteria d’alumini, doble pell amb vidre i xapa perforada.

En aquest projecte GARCIA FAURA també està elaborant les passarel·les de manteniment, realitzades amb estructura de ferro, mur cortina stick d’alumini amb tapetes, mur cortina sobre perfils de fusta i revestiments de panel composite. S’espera que el projecte estigui finalitzat aquest juliol.

La resta dels projectes que GARCIA FAURA està desenvolupant a París són rehabilitacions. Com la de l’edifici situat al número 123 del Boulevard Grenelle (foto). Es tracta d’un altre immoble d’oficines on l’empresa ha realitzat 2.200 metres quadrats de tancaments de fulla oculta i trencament de pont tèrmic.

En aquesta obra, GARCIA FAURA ha instal·lat 1.100 metres quadrats de mur cortina d’altes prestacions amb vidre serigrafiat en la cara exterior. L’obra, que està a punt de finalitzar, ha implicat certa complicació en els mitjans auxiliars que l’empresa ha hagut d’usar, ja que s’han hagut d’instal·lar al mateix temps diferents façanes de petit format.

Finalment, cal remarcar altres rehabilitacions on GARCIA FAURA està implicada a la capital francesa, com la del número 21 del Boulevard Malesherbes i una altra al 17 del Boulevard Morland. A més, també cal destacar el desenvolupament de façana i tancaments per a un edifici de negocis situat al número 33 del carrer des Batelliers.

Back To Top