skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
Construint El Nou Gran Espai Gastronòmic De Barcelona

Construint el nou gran espai gastronòmic de Barcelona

 

GARCIA FAURA treballa en el projecte de construcció de l’espai gastronòmic més gran de tot l’estat. Es tracta de El Nacional, un espai que reunirà diverses propostes gastronòmiques en un mateix edifici, i que tindrà capacitat per a 770 comensals. El macroespai, s’alça en la zona interior de l’illa delimitada per Passeig de Gràcia i els carrers Diputació, Pau Claris i Gran Via. Els tancaments que s’hi estan fabricant combinen alumini i acer inoxidable, amb especial incidència a l’aïllament acústic, ja que el projecte requeria un llindar de 39 decibels. Per aconseguir-ho s’han combinat perfileries de màxim aïllament amb vidres d’altes prestacions.

 

El Nacional s’alça en la que fou una antiga sala d'exposicions modernista, construïda a finals del segle XIX, i que després de la guerra civil es va començar a utilitzar com a pàrquing. El projecte arquitectònic salvaguarda un dels elements més interessants de l’edifici: la coberta en volta catalana.

 

En el seu interior es disposaran diferents espais gastronòmics temàtics, basats tots ells en la cuina tradicional i el producte de temporada. A la part central s'articularan diverses barres de vins, cerveses, i caves, així com una zona de còctels. També s’hi realitzaran demostracions gastronòmiques, de producte i cuina. Tot plegat encaminat a captivar el públic local i atreure l’interès del turista. El Nacional ha d’obrir portes a principis d’aquesta propera tardor.

Back To Top