skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
Un Estiu Treballant En Nous Equipaments Escolars.

Un estiu treballant en nous equipaments escolars.

 

El nou Institut La Talaia de Segur de Calafell i la rehabilitació de l’Escola Pau Casals ubicada a Rubí han d’obrir portes de manera imminent. A la nova escola del municipi tarragoní, GARCIA FAURA ha enllestit ja el conjunt de tancaments d’alumini contemplats en un edifici que compta amb diferents instal·lacions repartides en més de 7.400 metres cuadrats.

De la seva banda l’Escola Pau Casals del municipi rubinenc està reacondicionant les seves instal·lacions per millorar el dia a dia dels estudiants i també de tot el personal treballador del centre. Aquí les tasques continuen encara actives.

 

Paral·lelament a aquests dos centres, GARCIA FAURA continua treballant en el nou edifici del Centre Municipal d’Art i Disseny La Massana, a Barcelona. Projectat per Carme Pinós, constarà de més d’11.000 metres cuadrats repartits en dos cossos i connectats amb els espais exteriors.

 

En una fase més avançada estan les tasques a l’ampliació de la Facultat de Dret de la UB, projectada per Enric Soria i Juan Ignacio Quintana, i que estarà està formada per un edifici de quatre cossos on podrem trobar diferents equipaments, com per exemple, una vintena d’aules, un espai de mediació o una sala destinada a la simulació de judicis. Aquí, l’empresa ha desenvolupat el conjunt de façanes de l’edifici, que el dotaran de gran singularitat exterior, convertint-se en nota senya d’identitat de la facultat.

Per tots i cadascun d’aquest projectes GARCIA FAURA ha desenvolupat, treballat i creat materials únics i totalment diferents, amb un total de més d’11.700 metres quadrats de façana repartits entre murs, façana de vidre i diferents cobertes metàl·liques. Alhora s’han fabricat i instal·lat també més de 550 tancaments com finestres, portes i sortides d’emergència.

Per a cada cas, s’han desenvolupat solucions úniques on el més important era conjugar les possibilitats pressupostàries amb una alta qualitat de producte, per tal que els usuaris finals gaudeixin de la màxima qualitat d’ús de les instal·lacions.

Back To Top