skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
GARCIA FAURA A La Nova Torre Del Complex Porta Firal

GARCIA FAURA a la nova torre del complex Porta Firal

 

Iberdrola Inmobiliaria promou una nova fase d’un dels projectes més emblemàtics del sector sud de Barcelona. El complex Portal Firal, projectat per l’arquitecte Òscar Tusquets, contempla 4 torres de negoci, oficines i serveis en un dels entorns de major projecció econòmica de la ciutat, a tocar del recinte Gran Via de Fira de Barcelona i en l’àrea d’influència de la Ciutat de la Justícia i la Plaça Europa de l’Hospitalet.

 

Amb la primera de les torres ja finalitzada i en funcionament, ara s’alça el segon dels edificis (Torre Marina) de 50 metres d’alçada i una superfície aproximada de 20.000 m2. L’edifici està format per un sòcol inferior de tres plantes, que es destinarà a locals comercials, i un cos superior destinat a oficines, de 1.200 m2 per planta.

 

GARCIA FAURA executarà per a aquest important projecte els treballs de façanes. Per al sòcol d’ús comercial es desenvolupa un mur cortina de tipus stick amb tapetes, de prop de 1.800 metres quadrats. En aquesta mateixa zona d’actuació es donarà forma a una lluerna  ondulada que generarà un distintiu visual a l’hora que facilitarà l’entrada de llum natural. Pel que fa a la torre en sí, s’hi executaran els treballs de façana modular estructural, amb prop de 4.500 metres quadrats de superfície. Presentarà un revestiment d’aleró amb panell composite, permetent el folrat dels cantells de forjat, i complementant-se amb àrees de malla deployé.

 

Amb tot plegat s’aconsegueix un edifici de gran impacte visual i un disseny de primer nivell, que se suma a unes instal·lacions capdavanteres pel que fa a l’ús de materials de la més alta qualitat. El resultat final és l’assoliment de grans cotes d’eficiència energètica que revertiran en les empreses que acabaran instal·lant-se a l’edifici. Les obres han d’estar enllestides a finals de 2016.

Back To Top