skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
Tancaments De GARCIA FAURA Per A L’emblemàtic Hotel Imperial Tarraco

Tancaments de GARCIA FAURA per a l’emblemàtic hotel Imperial Tarraco

GARCIA FAURA fabrica i instal·la els tancaments d’alumini i vidre de la reforma de l’emblemàtic hotel Imperial Tarraco de Tarragona, situat en l’entorn patrimonial de l’Amfiteatre i el Circ romans.

L’establiment, de quatre estrelles superior, mantindrà l’aspecte exterior, però està sent reformat totalment a l’interior. Totes les habitacions estaran obertes al Mediterrani i comptarà amb restaurant i terrassa, a més de piscina, spa i zona chill out i sales per a conferències i congressos.

En concret, GARCIA FAURA instal·larà 1.850 metres quadrats de tancaments d’alumini i vidre, gairebé 340 unitats que corresponen a finestres, balconeres i portes. Els sistemes compten amb trencament de pont tèrmic, i combinen obertures corredisses amb practicables de fulla convencional i fulla oculta.

Totes elles ofereixen unes altes prestacions tècniques, especialment pel que fa a l’aïllament tèrmic i acústic, fonamentals per garantir la comoditat i el benestar dels hostes de l’hotel. Tots els treballs estan acabats en color blau acer, protagonista del projecte d’interiorisme que donarà una nova imatge a l’equipament.

Back To Top