skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
Tancaments De GARCIA FAURA Per Al Nou Institut Viladomat De Barcelona

Tancaments de GARCIA FAURA per al nou Institut Viladomat de Barcelona

L’immoble acollirà mig miler d’alumnes i tindrà prop d’una trentena d’aules i altres espais com laboratoris, gimnàs o cafeteria-menjador, entre altres. GARCIA FAURA col·laborarà en la seva construcció amb 950 metres quadrats de tancaments bicolor entre portes, finestres i balconeres practicables i d’altres corredisses de dos i tres carrils.

L’Institut ocuparà una part dels jardins d’Emma de Barcelona, juntament amb una sèrie d’habitatges socials per a gent gran i jovent i altres equipaments públics, com una llar d’infants. Tots aquests espais ocuparan l’illa on es va aixecar el convent des del 1841. Les seves instal·lacions es van començar a buidar a partir de 1996 amb el trasllat dels ancians al centre que la mateixa congregació tenia a la plaça Tetuan.

L’any 1998 la congregació va vendre el solar i l’edifici a l’Ajuntament de Barcelona i a l’Hospital Clínic, que el van adquirir amb la idea de fer-hi equipaments escolars i sociosanitaris. L’antic jardí del convent es va obrir al públic el desembre de 2000 com un interior d’illa. Posteriorment es va iniciar l’enderroc del qual quedava del convent, fase que va finalitzar el 2004.

Back To Top