skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
Tancaments Amb Trencament De Pont Tèrmic Per A Habitatge Social A Barcelona

Tancaments amb trencament de pont tèrmic per a habitatge social a Barcelona

GARCIA FAURA està treballant en la instal·lació de 1.245 metres quadrats de tancaments d’alumini amb trencament de pont tèrmic en un bloc de pisos de lloguer social situat al número 159 del carrer Comte Borrell, a Barcelona, en concret al barri de la Nova Esquerra de l’Eixample, en un solar conegut com l’espai Germanetes.

Es tracta d’un solar de 630 metres quadrats on s’aixeca un edifici de 5.800 metres quadrats que disposarà de 35 pisos de dues habitacions tots ells, tot i que de superfícies que variaran entre els 54 i els 69 metres quadrats.

A banda dels habitatges socials, l’immoble acollirà a la planta baixa una llar d’infants de 850 metres quadrats. El soterrani podrà acollir també un aparcament per a vehicles, que tindrà 22 places de cotxe i unes 18 per a motocicletes.

L’obra està impulsada per l’Ajuntament de Barcelona a través de l’Institut Municipal de l’Habitatge i la Rehabilitació i és finançada amb crèdits del Banc Europeu d’Inversions (BEI) i el Banc del Consell d’Europa (BEC)

En el disseny de l’edifici s’han tingut en compte factors mediambiental com una bona orientació o la incorporació de ventilació creuada. La qualificació energètica de tot l’edifici és A.

Back To Top