skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
Recta Final De La Nova Biblioteca De Sant Joan Despí

Recta final de la nova Biblioteca de Sant Joan Despí

Els treballs de construcció del nou equipament cultural de la comarca del Baix Llobregat encaren el seu tram final d’obres. GARCIA FAURA ha fabricat i instal·lat els tancaments interiors i exteriors dels 4.300 metres quadrats que ocupa la nova Biblioteca municipal, així com el grup de murs cortina. El conjunt de tancaments realitzats s’han fet amb perfileria d’acer Jansen amb trencament de pont tèrmic.

La nova Biblioteca municipal, la segona de Sant Joan Despí, compta també amb una sala d’arts escèniques de 400 butaques i diverses sales polivalents, a més d’un aparcament per a 350 vehicles. El conjunt compta amb 14.000 metres quadrats: 4.300 corresponen a l’edifici i 9.700 a les dues plantes d’aparcament subterrani. Es troba en ple Barri del Centre i ha comptat amb un pressupost inicial de 12 milions d’euros.

La perfileria d’acer emprada pertany a la sèrie Janisol de Jansen. Els tancaments es completen amb doble envidriament Saint Gobain, de grans prestacions tèrmiques. L’empresa encarregada de les obres ha estat FCC Construcción, SA.

Back To Top