skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
GARCIA FAURA, Per La Promoció Del Talent Jove

GARCIA FAURA, per la promoció del talent jove

La companyia és una de les deu empreses catalanes que participen en la segona edició del programa MetròpolisFPLab, una iniciativa innovadora que acosta els estudiants d’FP a les demandes del món empresarial i del territori.

GARCIA FAURA ha estat escollida enguany com una de les deu empreses de referència per participar en l’edició 2020-2021 del programa MetròpolisFPLab, impulsat per l’Agència de Desenvolupament Econòmic de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i la Fundació BCN Formació Professional, amb el suport d’Innobaix, l’agència d’innovació del Baix Llobregat.

Les empreses participants del programa proposen una sèrie de reptes que diferents equips d’estudiants han de solucionar aportant les seves idees. El premi per a cada equip guanyador consisteix en el desenvolupament de la idea i/o proposta de millora en la mateixa empresa a través d’una beca formativa remunerada.

En el cas de GARCIA FAURA, l’empresa ha plantejat un repte relacionat amb el procés de logística i expedició de productes. La proposta està al costat de la d’altres importants empreses participants com Port de Barcelona, Transports Metropolitans de Barcelona, Aigües de Barcelona, l’Institut Català d’Oncologia o el Circuit de Barcelona – Catalunya, entre altres.

A l’edició de l’any passat van participar més de 600 alumnes de 33 centres d’FP que van generar 426 idees per a vuit reptes plantejats, amb un total de 12 projectes finalistes i sis equips guanyadors.

La participació de la companyia en aquest programa encaixa en els objectius de Responsabilitat Social Corporativa de GARCIA FAURA, que té en el foment del talent un dels seus principals eixos d’actuació.

Back To Top