skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
Premis Catalunya Construcció 2013

Premis Catalunya Construcció 2013

El jurat dels Premis Catalunya Construcció 2013 ha escollit 17 candidatures com a finalistes que optaran al guardó en les cinc categories de direcció d’execució i gestió d’obra, coordinació de seguretat, innovació en la construcció, intervenció en edificis existents i intervenció professional arreu del món. En la primera de les categories, la de Direcció o Gestió de l’execució de l’obra han estat escollits finalistes dos treballs en els quals hi va participar GARCIA FAURA.

D’una banda l’Hotel Ohla de Via Laietana de Barcelona. Una candidatura de Tècnics G3 per a l’obra de remodelació d’un edifici històric per convertir-lo en hotel de 5 estrelles, a càrrec de l’estudi d’arquitectes Alonso & Balaguer.

D’altra banda també opta al premi a la Millor Direcció de l’execució de l’obra, la gestió de l’Estudi PSP Arquitectura & AIB Arquitectes / TRAM J. Hierro Associats per a la construcció del nou Centre Penitenciari Mas d’Enric a El Catllar. Es tracta de la nova presó de Tarragona en la qual GARCIA FAURA hi va treballar durant més d’un any.

Els Premis Catalunya Construcció estan convocats pel Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes tècnics i Enginyers d’Edificació de Barcelona, i es lliuraran el proper 27 de juny a l’Hotel Arts de Barcelona. Des de GARCIA FAURA desitgem molta sort a tots els finalistes.

Back To Top