skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
Construint El Nou Hospital De Salut Mental De Lleida

Construint el nou Hospital de Salut Mental de Lleida

 

El projecte, obra del despatx d’arquitectura de Carles Sàez, consta d’un edifici aïllat amb soterrani, planta baixa i tres pisos que sumen 12.019 metres quadrats. Disposarà d'una àrea infantil i juvenil, amb un centre de salut mental que oferirà atenció ambulatòria amb 30 places per a tota la demarcació de Lleida. Inclourà també una àrea d'hospitalització per a adults amb 80 places per a hospitalització, alta dependència psiquiàtrica i atenció especialitzada.

 

GARCIA FAURA fabrica per aquest equipament un total de 370 tancaments d’alumini de tipus practicable amb trencament de pont tèrmic, per oferir les màximes garanties d’aïllament que s’esperen d’un edifici de tipus assistencial. Els treballs també inclouen la fabricació i instal·lació d’una zona de mur cortina , així com 1700 metres lineals de folrats de xapa per a façana. El conjunt de tancaments es completa amb més de 200 unitats de persianes replegables de lames mòbils.

 

El nou Hospital de Salut Mental de l’Ordre de Sant Joan de Déu a Lleida comptarà també amb un servei especialitzat per a discapacitats intel·lectuals, així com una àrea residencial d’habitatge per a 45 persones amb problemes socials derivats de trastorns mentals. Les obres s’han d’enllestir a finals d’aquest any per tal que el nou equipament pugui entrar en funcionament a principis de 2017.

Back To Top