skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com

Palau de Justícia de París

 Any de finalització: 2018 Arquitecte: Renzo Piano Building Workshop Superfície d’intervenció: Façana de vidre exterior: 2.800 m² | Tancaments cel·les: 220 m² | Portes: 180 unitats 

GARCIA FAURA ha executat per a aquesta obra el conjunt de tancaments per a les cel·les interiors, a partir de sistemes de portes i solucions especialment dissenyades per al projecte, tals com passa-plats o obertures per a ventilació. A més, s’han fabricat i instal·lat prop de 3000 metres quadrats de mur cortina i portes interiors.

La principal dificultat eludida ha estat integrar els processos de fabricació i instal·lació en la mateixa logística de l’obra, una de les construccions de major volum realitzades recentment a Europa, amb fins a 1000 operaris treballant diàriament en cadascun dels processos constructius del projecte.

L’Oficina Tècnica de GARCIA FAURA ha realitzat al llarg del procés diferents estudis detallats dels elements fabricats per a resoldre els requeriments de tallafoc i acústics que presentava el projecte. Les elevades exigències de seguretat han obligat a treballar amb vidres de gran gruix que han dificultat especialment els seus treballs d’instal·lació a causa de l’elevat pes d’aquests. Tots aquests treballs s’han realitzat amb plena satisfacció, contribuint a l’èxit global del projecte. importància.

Nota: No totes les fotografies que il·lustren aquesta fitxa no corresponen a treballs executats per GARCIA FAURA. Per raons de seguretat de l’edifici, no es poden mostrar imatges interiors de les zones en les quals ha intervingut la companyia.

Back To Top