skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
Mur Cortina A La Capital De Portugal.
Mur Cortina A La Capital De Portugal.
Rehabilitació De Façana I Millora De La Seva Eficiència.
Mur Cortina A La Capital De Portugal.Rehabilitació De Façana I Millora De La Seva Eficiència.

Ampliació Oceanari de Lisboa

 Lisboa (Portugal). Any de finalització: 2018 Arquitecte: Peter Chermayeff Superfície d’intervenció: Tancaments: 60 m² | Façana de vidre abotonat: 882 m² 

L’Oceanari de Lisboa, el segon aquari més gran d’Europa, es va inaugurar el 1998 en el marc de l’Exposició Universal. Va ser projectat per l’arquitecte Peter Chermayeff com un port flotant al qual s’accedeix per dues passarel·les. L’equipament es troba al barri del Parc de les Nacions, una de les zones més futuristes de la capital portuguesa. En el seu interior es poden trobar uns 15.000 éssers vius de més de 450 espècies diferents repartits en dues plantes que provenen dels oceans Atlàntic, Índic, Pacífic i l’Antàrtida.

GARCIA FAURA ha estat contractada per realitzar un tancament de façana en forma d’U i la instal·lació d’una façana de vidre abotonat amb un total de 882 metres quadrats. El Departament Tècnic i el de Disseny i Càlcul de GARCIA FAURA han treballat àmpliament una solució òptima per al projecte, a partir dels pilars d’acer o de formigó ja existents. A més, l’empresa ha instal·lat 60 metres quadrats de tancaments amb lames de ventilació a la part superior del mur de l’edifici. També s’han col·locat quatre portes automàtiques i una cistella guiada per a la neteja exterior de l’edifici.

Back To Top