skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com

Torre Vitrvm

 Bogotà. Any de finalització: 2018 Arquitecte: Richard Meier Superfície d’intervenció: Façana de vidre: 6.890 m²| Tancaments: 356 unitats | Revestiment de panell composite: 4.930 m²

Torre Vitrvm és el primer projecte a Colòmbia dissenyat per Richard Meier & Partners. El projecte està inspirat per la bellesa del seu entorn immediat i el seu objectiu és reflexionar, respectar i participar de la naturalesa que convergeix en el lloc. La construcció es caracteritza per la seva forma singular, prismàtica i clarament articulada per plecs, plànols i superfícies tallades que responen a les funcions internes, en relació amb el context immediat, l’orientació a les vistes i la privacitat de cada unitat. La Torre Vitrvm està localitzada en un lloc prominent en una de les avingudes més importants de la secció nord de Bogotà. Disposa de 2 cossos de 13 i 11 pisos destinats a apartaments d’entre 267 i 395 metres quadrats.

GARCIA FAURA desenvolupa per aquest singular projecte dos tipus de façanes lleugeres: 7000 metres quadrats de vidre i 5000 metres quadrats de panell d’alumini. Els vidres, produïts expressament per al projecte, estan formats per una lluna extraclara exterior, una capa de control solar i una lluna interior amb capa baixa emissiva. Aquesta combinació permet una gran reducció de la transmitància tèrmica i un elevat control del factor solar, creant una gran sensació de confort interior i mantenint la màxima transparència visual que persegueix el projecte arquitectònic. La perfileria amb la qual s’executa l’estructura de façana compta amb altes prestacions tècniques i unes qualitats de primer ordre. Els treballs es completen amb altres zones de vidre amb vidres serigrafiats i opacados. També diferents obertures de tipus practicable, oscil·lobatent i corredís, amb perfils d’alumini de fulla oculta.

Back To Top