skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
GARCIA FAURA Executa El Seu Primer Projecte A Bèlgica

GARCIA FAURA executa el seu primer projecte a Bèlgica

GARCIA FAURA executarà el seu primer projecte a Bèlgica. La Divisió Internacional de l’empresa ha resultat adjudicatària d’una de les fases  de la nova presó de Haren que estan aixecant la constructora espanyola FCC i la belga Denys a la regió de Brussel·les.

El nou complex penitenciari tindrà 108.000 metres quadrats edificats en una superfície de 15 hectàrees que acollirà 1.190 persones i un miler de treballadors. El mur perimetral tindrà 1.200 metres de longitud.

La presó estarà formada per 14 unitats, tant per a homes com per a dones i joves, a més d’un mòdul psiquiàtric i un hospital, entre altres equipaments com un espai poliesportiu, tallers i altres edificis auxiliars.

GARCIA FAURA serà l’encarregada de projectar, fabricar i instal·lar els tancaments exteriors d’alguns dels edificis del centre penitenciari. En concret seran més de 2.700 metres quadrats de fusteries, equivalents a uns 1.200 tancaments.

La solució tècnica emprada és la realització de tancaments mitjançant perfils de ferro d’altes prestacions, modificats amb una solució especial per a l’obra desenvolupada per l’Oficina Tècnica de GARCIA FAURA, i combinada amb un vidre especial d’alta resistència.

Per arribar a treballar en aquest projecte, GARCIA FAURA ha hagut de realitzar diferents prototips i assajos tècnics, dels quals destaca especialment l’assaig d’alta resistència AE20, que requeria el Ministeri de Justícia de Bèlgica per a complir la normativa de seguretat de la instal·lació.

Back To Top