skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
Hotel Bitágora Viladecans Garcia Faura
Hotel Bitágora Viladecans Garcia Faura
Hotel Bitágora Viladecans Garcia Faura
Hotel Bitágora Viladecans Garcia FauraHotel Bitágora Viladecans Garcia Faura

Façana de GARCIA FAURA per a l’Hotel Bitàgora de Viladecans (Barcelona)

GARCIA FAURA participa en la construcció de l’Hotel Bitàgora a Viladecans (Barcelona). Es tracta d’un edifici d’uns 15.000 metres quadrats repartits en 12 plantes i 204 habitacions. L’immoble, de quatre estrelles, disposarà també de restaurant i d’un centre de convencions.

Els treballs adjudicats a GARCIA FAURA consisteixen en el desenvolupament, fabricació i instal·lació de 4.000 metres quadrats de façana de lames verticals formada per perfils tubulars d’alumini extrusionat de 70×70 mil·límetres, seguint el disseny original projectat pel reconegut estudi BCQ Arquitectura Barcelona.

En total, la façana estarà formada per 1.530 lames de dimensions variables entre els 200 i els 400 mil·límetres, les quals conferiran a l’hotel una aparença exterior de gran singularitat, però perfectament integrada en el conjunt empresarial i paisatgístic en el qual s’alça.

GARCIA FAURA s’encarregarà també de la fabricació i de la instal·lació de la sub-estructura metàl·lica necessària per a subjectar les lames de façana, a partir de bigues d’acer corregudes sobre les quals aniran els ancoratges de subjecció.

Back To Top