Tancaments de GARCIA FAURA per al nou Institut Viladomat de Barcelona

VALORS > Comunicació

Tancaments de GARCIA FAURA per al nou Institut Viladomat de Barcelona

El nou Institut Viladomat que s'està construint a Barcelona comptarà amb els tancaments de GARCIA FAURA. El centre educatiu de secundària s'aixecarà en 3.760 metres quadrats del solar que ocupava el convent de les Germanetes dels Pobres, al districte de l'Eixample de la capital de Catalunya, contretament al carrer Consell de Cent, entre Viladomat i Comte Borrell.

 

L'immoble acollirà mig miler d'alumnes i tindrà prop d'una trentena d'aules i altres espais com laboratoris, gimnàs o cafeteria-menjador, entre altres. GARCIA FAURA col·laborarà en la seva construcció amb 950 metres quadrats de tancaments bicolor entre portes, finestres i balconeres practicables i d'altres corredisses de dos i tres carrils.


L'Institut ocuparà una part dels jardins d'Emma de Barcelona, juntament amb una sèrie d'habitatges socials per a gent gran i jovent i altres equipaments públics, com una llar d'infants. Tots aquests espais ocuparan l'illa on es va aixecar el convent des del 1841. Les seves instal·lacions es van començar a buidar a partir de 1996 amb el trasllat dels ancians al centre que la mateixa congregació tenia a la plaça Tetuan.


L'any 1998 la congregació va vendre el solar i l'edifici a l'Ajuntament de Barcelona i a l'Hospital Clínic, que el van adquirir amb la idea de fer-hi equipaments escolars i sociosanitaris. L'antic jardí del convent es va obrir al públic el desembre de 2000 com un interior d'illa. Posteriorment es va iniciar l'enderroc del qual quedava del convent, fase que va finalitzar el 2004.

  • Barcelona
  • Barcelona
  • Barcelona
Informació legal
x

Empresa: GARCIA FAURA S.L.

NIF: B58753005

Direcció: Carrer Raurell 37 - Polígon Camí Ral - 08850 GAVÀ (Barcelona)

Telèfon: (+34) 93 662 14 41

e-mail: info@garciafaura.com

¡CSS Válido! Valid XHTML 1.0 Transitional  Level Double-A conformance icon, W3C-WAI Web Content Accessibility Guidelines 1.0

 

[...]
Carregant...

Política de cookies