Tancaments climàtics per a un complex residencial a París

VALORS > Comunicació

Tancaments climàtics per a un complex residencial a París

GARCIA FAURA està realitzant una nova actuació a França, concretament a París. Es tracta de la rehabilitació d'un complex d'edificis amb més de 600 habitatges anomenat Cité Blanche, als afores de la capital francesa. Els treballs compten amb una inversió de 30 milions d'euros a càrrec de París Habitat, una unió entre el govern francès i l'Ajuntament de París.

 

Aquest organisme públic ha definit un programa d'obres per satisfer les necessitats dels inquilins del complex i les disfuncions de l'edifici. Així, es treballa tant a l'interior com a l'exterior per adequar l'immoble al Pla Climàtic aprovat per l'Ajuntament de París, un document que té per objectiu millorar l'aïllament dels edificis. Però les obres també se centraran en l'estètica de l'edifici i en el disseny interior dels apartaments.

 

La intervenció de GARCIA FAURA, que va començar al maig, consisteix a fabricar, subministrar i instal·lar 273 unitats de tancaments de sistema corredís replegable amb vidre tipus trempat transparent de 10 mil·límetres corresponent a uns 2.300 metres quadrats. Està previst que les obres durin tot el 2018 i que estiguin finalitzades a principis del 2019.

  • París
  • París
  • París
Informació legal
x

Empresa: GARCIA FAURA S.L.

NIF: B58753005

Direcció: Carrer Raurell 37 - Polígon Camí Ral - 08850 GAVÀ (Barcelona)

Telèfon: (+34) 93 662 14 41

e-mail: info@garciafaura.com

¡CSS Válido! Valid XHTML 1.0 Transitional  Level Double-A conformance icon, W3C-WAI Web Content Accessibility Guidelines 1.0

 

[...]
Carregant...

Política de cookies