GARCIA FAURA: treballs previs abans de l'execució dels projectes

VALORS > Comunicació

GARCIA FAURA: treballs previs abans de l'execució dels projectes

A GARCIA FAURA no només fabriquem i instal·lem determinats productes. També oferim als nostres clients diversos valors intangibles com coneixement, experiència i capacitat tècnica per afrontar amb garantia qualsevol projecte constructiu arreu del món.

 

En aquest sentit, sovint són determinants per a la qualitat de l’obra final els treballs previs que realitzen els nostres equips tècnics i operatius, com els assajos per verificar que es compleixen els requeriments tècnics del projecte o els estudis i desenvolupament tècnic dels projectes que elaboren els nostres enginyers i arquitectes de l’Oficina Tècnica i de Producció.

 

També cal remarcar les mostres a escala real que els departaments de Producció i Instal·lació creen amb l’objectiu d’estudiar atentament el comportament dels nostres productes i realitzar-ne les modificacions que calguin conjuntament amb la direcció de l’obra i l’equip d’arquitectura del projecte.

Informació legal
x

Empresa: GARCIA FAURA S.L.

NIF: B58753005

Direcció: Carrer Raurell 37 - Polígon Camí Ral - 08850 GAVÀ (Barcelona)

Telèfon: (+34) 93 662 14 41

e-mail: info@garciafaura.com

¡CSS Válido! Valid XHTML 1.0 Transitional  Level Double-A conformance icon, W3C-WAI Web Content Accessibility Guidelines 1.0

 

[...]
Carregant...

Política de cookies