GARCIA FAURA, sense descans a l'estiu

VALORS > Comunicació

GARCIA FAURA, sense descans a l'estiu

Durant els darrers mesos GARCIA FAURA ha estat treballant en la fase final d’alguns projectes molt importants com l’EasyHotel de l’Hospitalet de Llobregat, la rehabilitació de la Torre Mapfre i diverses promocions d’habitatges a Sant Cugat del Vallès o Viladecans, entre altres.

 

A l’EasyHotel, el primer de tot l’Estat espanyol, GARCIA FAURA ha fabricat i instal·lat 300 finestres practicables de fulla oculta en acabat anoditzat negre. A la façana exterior de l’establiment també ha instal·lat panells de ‘deployé’ en acabat daurat i agafats a bigues de tipus UPN perimetrals a cantell de forjat, també en color daurat.

 

A la Torre Mapfre, per la seva banda, GARCIA FAURA ha realitzat 480 metres quadrats de mur cortina d’alumini en la façana d’entrada a l’edifici, així com 2.400 metres quadrats de doble pell, vidres serigrafiats i revestiment de façana dels primers 4 pisos amb un nou sistema d’extrusió especialment dissenyat per a aquest projecte. Finalment, en la zona interior del basament de la torre s’han instal·lat prop de 850 metres quadrats de revestiments de vidre.

 

Pel que fa a les promocions residencials, s’han realitzat tancaments per als 90 habitatges de la Torre Europa de l’Hospitalet; també per a 39 habitatges a Sant Cugat, i per a 70 habitatges a Viladecans.

  • EasyHotel (L'Hospitalet de Llobregat)
  • Torre Mapfre (Barcelona)
  • Torre Europa (L'Hospitalet de Llobregat)
Informació legal
x

Empresa: GARCIA FAURA S.L.

NIF: B58753005

Direcció: Carrer Raurell 37 - Polígon Camí Ral - 08850 GAVÀ (Barcelona)

Telèfon: (+34) 93 662 14 41

e-mail: info@garciafaura.com

¡CSS Válido! Valid XHTML 1.0 Transitional  Level Double-A conformance icon, W3C-WAI Web Content Accessibility Guidelines 1.0

 

[...]
Carregant...

Política de cookies