GARCIA FAURA remodela l’antic edifici Banesto de Plaça Catalunya

VALORS > Comunicació

GARCIA FAURA remodela l’antic edifici Banesto de Plaça Catalunya

L’emblemàtic edifici del centre de Barcelona serà la seu d’un nou equipament hoteler de quatre estrelles operat per la cadena Iberostar. D’aquesta manera es dona un nou ús a un immoble amb una situació estratègica, però que actualment es trobava desocupat, tret de la planta baixa que acull la botiga Apple Store. GARCIA FAURA desenvolupa per a aquesta remodelació més de 200 tancaments de ferro.

 

Un dels edificis més emblemàtics de la plaça de Catalunya de Barcelona tornarà a estar ocupat després d’anys en desús. Es tracta de l’antic edifici de Banesto, a la cantonada amb Passeig de Gràcia. La propietat de l’edifici va decidir llogar-lo a la cadena hotelera Iberostar i actualment ja es troba en fase de remodelació per al seu canvi d’usos i adequació de l’estructura a les necessitats d’equipament hoteler. L’establiment, de quatre estrelles, es convertirà en un referent turístic, per la seva ubicació i pels serveis que oferirà.

 

GARCIA FAURA s’ha posicionat clarament en els darrers anys com a empresa de referència en l’àmbit hoteler, tant per a obra nova com en rehabilitació. En aquest cas concret, l’empresa ha rebut l’encàrrec de desenvolupar, fabricar i instal·lar el conjunt de tancaments exteriors del nou establiment, més de 200 unitats en conjunt. Per mantenir l’estètica senyorial de l’edifici, i no perdre les característiques pròpies de la façana, els tancaments s’executaran en acer, garantint unes prestacions visuals i tècniques de primer nivell.  Tot plegat en benefici dels nivells de benestar desitjats per als hostes però mantenint la singularitat visual d’un edifici històric com aquest.

 

Amb aquest equipament Iberostar evidencia la seva aposta pel turisme urbà i es posiciona al capdavant de la gestió d’un dels establiments de major repercussió en el futur panorama hoteler de la ciutat de Barcelona. Les obres han de finalitzar aquest 2018, quan és previst que entri en funcionament el nou hotel. 

  • Barcelona
Informació legal
x

Empresa: GARCIA FAURA S.L.

NIF: B58753005

Direcció: Carrer Raurell 37 - Polígon Camí Ral - 08850 GAVÀ (Barcelona)

Telèfon: (+34) 93 662 14 41

e-mail: info@garciafaura.com

¡CSS Válido! Valid XHTML 1.0 Transitional  Level Double-A conformance icon, W3C-WAI Web Content Accessibility Guidelines 1.0

 

[...]
Carregant...

Política de cookies