GARCIA FAURA participa en la remodelació del Pedralbes Centre

VALORS > Comunicació

GARCIA FAURA participa en la remodelació del Pedralbes Centre

GARCIA FAURA participa en la remodelació de Pedralbes Centre, una de les primeres galeries comercials que es van instal·lar al nord de Barcelona, ara fa 30 anys. Els treballs volen potenciar la competitivitat i la integració a la trama urbana de l’edifici conegut popularment com el Dau.

 

La remodelació consistirà en l’ampliació i la millora dels accessos a l’edifici d’oficines i l’adequació de la zona comercial per a ajustar-les a les actuals tendències de la demanda pel que fa al format i a l’oferta. El projecte posa en valor la característica façana negra de l’edfici, d’estètica pionera en el seu moment.

 

En aquest sentit, GARCIA FAURA instal·larà 1.023 metres quadrats de mur cortina en acabat RAL 9011 (en color negre). Disposarà de muntants i travessers enrasats i a diferents nivells que permeten desguassos en cascada, garantint total estanquitat, drenatge i evacuació.

 

Altres treballs que realitzarà GARCIA FAURA en aquest emblemàtic edifici barceloní serà la instal·lació de 200 metres quadrats de folrat de panell composite sobre parets i portes, i unes portes d’accés d’alumini d’altes prestacions tècniques.

  • Pedralbes Centre, Barcelona
Informació legal
x

Empresa: GARCIA FAURA S.L.

NIF: B58753005

Direcció: Carrer Raurell 37 - Polígon Camí Ral - 08850 GAVÀ (Barcelona)

Telèfon: (+34) 93 662 14 41

e-mail: info@garciafaura.com

¡CSS Válido! Valid XHTML 1.0 Transitional  Level Double-A conformance icon, W3C-WAI Web Content Accessibility Guidelines 1.0

 

[...]
Carregant...

Política de cookies