Participem en la remodelació de l'emblemàtica Casa Pascual i Pons

VALORS > Comunicació

Participem en la remodelació de l'emblemàtica Casa Pascual i Pons

GARCIA FAURA intervindrà en un dels edificis històrics de Barcelona. Es tracta de la Casa Pascual i Pons, dos palaus construits per l’arquitecte Enric Saguier a finals del segle XIX amb evidents unions organitzatives i estilístiques, per la qual cosa avui dia els dos palaus conformen un únic immoble i un magnífic exemple del modernisme català.

 

L’edifici, situat a la plaça Catalunya, entre la ronda Sant Pere i el carrer Casp, disposa de sis plantes amb una superfície total de 9.300 metres quadrats. Amb la rehabilitació arribarà als 3.800 metres quadrats més un aparcament amb 90 places. El projecte de rehabilitació és de l’estudi Espinet/Ubach Arquitectes i es realitzarà respectant els elements arquitectònics de l’edifici.

 

Es tracta d’un immoble d’oficines en desús protegit com a Bé Cultural d’Interès Local. Per això, en els treballs de rehabilitació, GARCIA FAURA realitzarà 950 metres quadrats de tancaments d’acer d’altres prestacions tècniques, de forma que es mantingui l’aparença exterior de l’immoble en consonància amb l’estil arquitectònic modernista.

  • Casa Pascual i Pons
Informació legal
x

Empresa: GARCIA FAURA S.L.

NIF: B58753005

Direcció: Carrer Raurell 37 - Polígon Camí Ral - 08850 GAVÀ (Barcelona)

Telèfon: (+34) 93 662 14 41

e-mail: info@garciafaura.com

¡CSS Válido! Valid XHTML 1.0 Transitional  Level Double-A conformance icon, W3C-WAI Web Content Accessibility Guidelines 1.0

 

[...]
Carregant...

Política de cookies