Participem en la remodelació de l'emblemàtica Casa Pascual i Pons

VALORS > Comunicació

Participem en la remodelació de l'emblemàtica Casa Pascual i Pons

GARCIA FAURA intervindrà en un dels edificis històrics de Barcelona. Es tracta de la Casa Pascual i Pons, dos palaus construits per l’arquitecte Enric Saguier a finals del segle XIX amb evidents unions organitzatives i estilístiques, per la qual cosa avui dia els dos palaus conformen un únic immoble i un magnífic exemple del modernisme català.

 

L’edifici, situat a la plaça Catalunya, entre la ronda Sant Pere i el carrer Casp, disposa de sis plantes amb una superfície total de 9.300 metres quadrats. El projecte de rehabilitació és de l’estudi Espinet/Ubach Arquitectes i es realitzarà respectant els elements arquitectònics de l’edifici.

 

Per a aquesta rehabilitació, GARCIA FAURA realitzarà 950 metres quadrats de tancaments d’acer d’altres prestacions tècniques, de forma que es mantingui l’aparença exterior de l’immoble en consonància amb l’estil arquitectònic modernista.

  • Casa Pascual i Pons
Informació legal
x

Empresa: GARCIA FAURA S.L.

NIF: B58753005

Direcció: Carrer Raurell 37 - Polígon Camí Ral - 08850 GAVÀ (Barcelona)

Telèfon: (+34) 93 662 14 41

e-mail: info@garciafaura.com

¡CSS Válido! Valid XHTML 1.0 Transitional  Level Double-A conformance icon, W3C-WAI Web Content Accessibility Guidelines 1.0

 

[...]
Carregant...

Política de cookies