GARCIA FAURA participa en la construcció de la Ciutat de les Humanitats i les Ciències de París

VALORS > Comunicació

GARCIA FAURA participa en la construcció de la Ciutat de les Humanitats i les Ciències de París

Recta final de les obres que GARCIA FAURA està executant al Campus Condorcet, al nord de París (França). La també coneguda com a Ciutat de les Humanitats i de les Ciències Socials es convertirà en el campus europeu més gran dins l’àmbit de la recerca en ciències humanes i socials.

 

En un dels edificis del Campus, GARCIA FAURA ha instal·lat diversos tancaments de planta baixa de doble altura realitzats íntegrament amb mur cortina mixt d’acer i alumini d’aproximadament 1.500 metres quadrats.

 

També s’han realitzat els tancaments d’alumini de les plantes superiors, elaborats amb xassís d’alumini d’obertura practicable a la francesa, amb perfils de fulla oculta i trencament tèrmic amb un total d’aproximadament 2.780 metres quadrats.

 

Finalment, s’hi han instal·lat lames de perfil d’alumini d’extrusió, creant tancaments per a ventilació per un total d’aproximadament 400 metres quadrats. Actualment s’estan realitzant els treballs de repàs final i posada en funcionament de tots els elements instal·lats. Tot un repte assolit amb èxit.

  • Campus Condorcet
  • Campus Condorcet
  • Campus Condorcet
Informació legal
x

Empresa: GARCIA FAURA S.L.

NIF: B58753005

Direcció: Carrer Raurell 37 - Polígon Camí Ral - 08850 GAVÀ (Barcelona)

Telèfon: (+34) 93 662 14 41

e-mail: info@garciafaura.com

¡CSS Válido! Valid XHTML 1.0 Transitional  Level Double-A conformance icon, W3C-WAI Web Content Accessibility Guidelines 1.0

 

[...]
Carregant...

Política de cookies