GARCIA FAURA intervé en el primer EasyHotel de l'Estat espanyol

VALORS > Comunicació

GARCIA FAURA intervé en el primer EasyHotel de l'Estat espanyol

EasyHotel ha triat l’Hospitalet de Llobregat per a construir el seu primer establiment a l’Estat espanyol. La cadena britànica destina 15 milions d’euros a un projecte que s’està edificant al número 22 de la Granvia, entre els carrers Modern i Bacardí, molt a prop de la plaça Europa i de la Fira de Barcelona.

 

L’hotel, que serà d’una estrella, tindrà deu plantes i comptarà amb 204 habitacions. També hi haurà zones comunes, jardí interior, terrassa i aparcament soterrani. El projecte ha estat ideat pels arquitectes Virginia Figueras i Franco Corada, i s’integrarà dins l’urbanisme local tot i mantenint un caràcter propi.

 

S’espera que l’immoble estigui enllestit a principis d’aquest estiu i tindrà la marca de GARCIA FAURA, ja que l’empresa fabricarà i instal·larà 300 finestres practicables de fulla oculta en acabat anoditzat negre.

 

GARCIA FAURA també actuarà a la façana exterior de l’hotel amb la instal·lació de panells de ‘deployé’ en acabat daurat i agafats a bigues de tipus UPN perimetrals a cantell de forjat, també en color daurat.

 

Finalment, l’empresa executarà la marquesina de la planta baixa, també amb panells ‘deployé’ daurats.

  • L'Hospitalet de Llobregat
Informació legal
x

Empresa: GARCIA FAURA S.L.

NIF: B58753005

Direcció: Carrer Raurell 37 - Polígon Camí Ral - 08850 GAVÀ (Barcelona)

Telèfon: (+34) 93 662 14 41

e-mail: info@garciafaura.com

¡CSS Válido! Valid XHTML 1.0 Transitional  Level Double-A conformance icon, W3C-WAI Web Content Accessibility Guidelines 1.0

 

[...]
Carregant...

Política de cookies