GARCIA FAURA enllesteix el showroom més gran de Barcelona

VALORS > Comunicació

GARCIA FAURA enllesteix el showroom més gran de Barcelona

GARCIA FAURA obrirà aquesta primavera el showroom de tancaments d’alumini més gran, complet i especialitzat de l’àrea metropolitana de Barcelona. La nova sala d’exposicions adreçada a l’àmbit Residencial estarà ubicada al número 7 del carrer Isaac Peral de Gavà.

 

En el showroom, de més de 200 metres quadrats, es podran trobar materials i tancaments d’altes prestacions, així com les principals novetats del sector en àmbits com la domòtica o els automatismes aplicats al tancament.

 

A més, l’espai disposarà de cabines on els clients podran experimentar la sensació d’aïllament acústic que proporcionen els materials amb els quals treballa GARCIA FAURA en la fabricació de finestres i altres elements.

 

Aquest nou Showroom disposarà de les principals marques de perfileria d’alumini i vidres, i està cridat a convertir-se en un espai de referència per a clients particulars, arquitectes i dissenyadors especialitzats en la construcció i rehabilitació residencial.

  • Gavà
  • Gavà
  • Gavà
Informació legal
x

Empresa: GARCIA FAURA S.L.

NIF: B58753005

Direcció: Carrer Raurell 37 - Polígon Camí Ral - 08850 GAVÀ (Barcelona)

Telèfon: (+34) 93 662 14 41

e-mail: info@garciafaura.com

¡CSS Válido! Valid XHTML 1.0 Transitional  Level Double-A conformance icon, W3C-WAI Web Content Accessibility Guidelines 1.0

 

[...]
Carregant...

Política de cookies