GARCIA FAURA enceta l'any amb grans reptes constructius

VALORS > Comunicació

GARCIA FAURA enceta l'any amb grans reptes constructius

GARCIA FAURA enceta l'any nou amb grans reptes constructius en cartera. Alguns d'ells ja estan en marxa a diverses localitats d'Espanya i també a França i Luxemburg. A més, l'empresa està treballant per aconseguir les noves propostes que surtin en licitació. En resum, un trimestre que es presenta amb molta intensitat per als equips tècnics i operatiu de l'empresa.

 

D'entre els projectes que ja estan en marxa a Espanya destaquen l'execució del centre comercial Palmas Altas de Sevilla, el més gran d'Andalusia, on l'empresa desenvoluparà, fabricarà i instal·larà 1.800 metres quadrats de mur cortina, i 3.500 metres quadrats de lluernes de tipus triangular, rectangular i trapezoidal.

 

Un altre projecte d'envergadura on està implicat GARCIA FAURA és la renovació de l'aeroport de Son Sant Joan de Palma de Mallorca. L'empresa fabricarà i muntarà 575 metres quadrats de tancaments d'alumini per als executoris i una lluerna de 2.500 metres quadrats dissenyada a dues aigües amb perfils d'alumini de mur cortina, a més de 21 unitats de murs cortina corbs amb perfileria d'alumini que sumen 1.350 metres quadrats.

 

Finalment, cal remarcar el gran projecte residencial Diagonal Zero, a Barcelona, per al qual GARCIA FAURA realitzarà diversos treballs de fusteria d'alumini, tancaments i vidre.

 

En l'àmbit internacional, GARCIA FAURA continuarà treballant per a la consolidació dels mercats francòfons. Així, per exemple, l'empresa està implicada en la rehabilitació d'un immoble del segle XIX de l'emblemàtic bulevard Haussmann de París per convertir-lo en un edifici d'oficines modern i funcional, tot mantenint només l'estètica de la façana exterior.

 

Al nord de la capital francesa, GARCIA FAURA participa en la construcció del campus universitari Condorcet amb la instal·lació de tancaments d'alumini i d'un mur cortina mixt d'acer d'uns 1.500 metres quadrats. I a la ciutat de Nanterre, l'empresa realitzarà treballs de fusteria d'alumini i mur cortina, entre d'altres, per a un complex d'oficines.

 

I, per primer cop, GARCIA FAURA portarà la seva feina a la ciutat de Luxemburg, on l'empresa participarà en la construcció d'un hotel i d'un edifici d'oficines. Es tracta d'uns projectes on es realitzaran treballs de fusteria d'alumini d'altes prestacions i màxima qualitat.

  • Projecte Archipel, de Nanterre
Informació legal
x

Empresa: GARCIA FAURA S.L.

NIF: B58753005

Direcció: Carrer Raurell 37 - Polígon Camí Ral - 08850 GAVÀ (Barcelona)

Telèfon: (+34) 93 662 14 41

e-mail: info@garciafaura.com

¡CSS Válido! Valid XHTML 1.0 Transitional  Level Double-A conformance icon, W3C-WAI Web Content Accessibility Guidelines 1.0

 

[...]
Carregant...

Política de cookies