Finestres de seguretat de GARCIA FAURA per al nou Institut Can Roca (Terrassa)

VALORS > Comunicació

Finestres de seguretat de GARCIA FAURA per al nou Institut Can Roca (Terrassa)

La qualitat i la seguretat dels tancaments de GARCIA FAURA s'instal·larà en el nou edifici de l'Institut Can Roca, a Terrassa. L'equipament es començarà a construir a l'estiu i es preveu que les obres durin 18 mesos. El centre obrirà les seves portes el curs vinent.

 

En concret, GARCIA FAURA hi instal·larà 870 metres quadrats de tancaments, entre portes d'accessos i interiors, finestres practicables i corredisses, totes elles amb trencament de pont tèrmic.


A més, a l'Institut també es col·locaran finestres amb un sistema de ventilació d'altes prestacions que ofereixen uns excel·lents resultats d'estanquitat de forma que es garanteix la seguretat en l'ús per part de l'alumnat.


El nou edifici de l'Institut Can Roca estarà situat entre el carrer Fàtima i la plaça Rosa Turu. Tindrà planta baixa i dos pisos on hi haurà l'aulari, despatxos, biblioteca, local de l'AMPA, menjador i cuina, a banda de gimnàs amb vestidors, pati i pista esportiva.

  • Institut Can Roca (Terrassa)
Informació legal
x

Empresa: GARCIA FAURA S.L.

NIF: B58753005

Direcció: Carrer Raurell 37 - Polígon Camí Ral - 08850 GAVÀ (Barcelona)

Telèfon: (+34) 93 662 14 41

e-mail: info@garciafaura.com

¡CSS Válido! Valid XHTML 1.0 Transitional  Level Double-A conformance icon, W3C-WAI Web Content Accessibility Guidelines 1.0

 

[...]
Carregant...

Política de cookies