El personal de GARCIA FAURA torna a protagonitzar el calendari 2019

VALORS > Comunicació

El personal de GARCIA FAURA torna a protagonitzar el calendari 2019

Per cinquè cop consecutiu, el personal de GARCIA FAURA serà el protagonista del calendari de l'empresa del nou any. Per a la selecció dels treballadors i treballadores que hi surten s'ha buscat una representativitat de gèneres, varietat de perfils professionals, que hi apareguin diferents departaments i la combinació de veterania i joventut.

 

El capital humà de GARCIA FAURA és, sens dubte, el primer públic de l'empresa i, per tant, els millors ambaixadors de cara a l'exterior i, per aquest motiu, protagonitzaran un cop més el calendari de la companyia que es fa arribar als nostres clients d'arreu del món on hem deixat (i deixem encara) la nostra petjada.

 

Personal de les diferents àrees de treball de l'empresa que s'encarreguen de mostrar, orgullosos, alguns dels nostres trets característics. Una manera d'evidenciar el sentiment de pertinença a un col·lectiu i mostrar els rostres de les persones que fan possible el dia a dia de GARCIA FAURA.

 

Aquestes són les 12 cares d'aquest 2019:

  • Els treballadors i treballadores de GARCIA FAURA que surten en el calendari d'enguany
Informació legal
x

Empresa: GARCIA FAURA S.L.

NIF: B58753005

Direcció: Carrer Raurell 37 - Polígon Camí Ral - 08850 GAVÀ (Barcelona)

Telèfon: (+34) 93 662 14 41

e-mail: info@garciafaura.com

¡CSS Válido! Valid XHTML 1.0 Transitional  Level Double-A conformance icon, W3C-WAI Web Content Accessibility Guidelines 1.0

 

[...]
Carregant...

Política de cookies